dijous, 1 d’octubre del 2009

PARKS OF LONDON: HYDE PARK

Avui us parlaré de Hyde Park, un dels parcs més grans de Londres i de tot el Regne Unit. Forma part dels parcs Reials (Royal Parks) i encara que sembli un sol parc amb el llac Serpentine al mig, el tros de la banda esquerra són el Kensington Gardens. Tots dos junts tenen un àrea total de 250 hectàres, més de 2 km quadrats.


Al nordest del parc, hi ha el Speakers Corner, un lloc on tothom que vol pot parlar en públic del que vulgui sempre que no vulneri la llei. Sempre hi ha algun policia viilant, però si no reb queixes ni fan servir vocabulari ofensiu, deixen que l'orador parli sense embuts del que li plagui.
El parc ha estat escenari de molts concerts, per anomenar alguns de famosos: Pink Floyd, Rolling Stones, Queen, Luciano Pavaroti, The Who, Eric Clapton, Bon Jovi, entre altres.


Al sudest del parc hi podem trobar el monument a les 52 víctimes de l'atac terrorista que va tenir lloc el 7 de juliol de 2005. Els postes (d'acer inoxidable) fan 3,5 metres d'alçada i cada un d'ells hi duu una inscripció diferent. Estan repartits en quatre grups que representen els quatre llocs on van succeïr els fets.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Free counter and web stats Catapings.cat